Povestiri adevărate

Exista viata si dupa al doilea transplant de ficat! Szasz, romanul care la 37 de ani s-a salutat de cateva ori cu moartea

Szasz Ferenc Zsaba (37 de ani) este un muresean mandru, din Tarnaveni, cu o poveste de viata ce ar putea constitui subiectul unui studiu de caz pentru studentii de la Facultatea de Medicina. Pentru ca a sfidat moartea de mai multe ori, pentru ca in ciuda afectiunilor teribile care i-au zdrobit sanatatea a reusit sa treaca peste si sa iasa invingator din fiecare batalie.

Citește mai departe...

VIDEO | Mama care a salvat 4 vieti, dupa moarte. Povestea emotionanta a Simonei, femeia care a devenit donator de organe

Patru vieti a salvat o tanara mama din Bihor, care a pierit intr-un accident rutier. Tot patru sunt copilasii ramasi fara cea care le-a dat viata. Familia a acceptat donarea de organe cu gandul ca femeia va trai prin sufletele pe care le salveaza.

Simona era o mama tanara. Avea doar 29 de ani si toata viata inainte. Un sofer care ar fi adormit la volan i-a ucis viitorul intr-o fractiune de secunda, chiar cand isi ducea mezina de sase ani la gradinita. Trei fetite de 6, 10, 13 ani si un baiat de 8 au ramas orfani de mama.

Citește mai departe...

Incredibila poveste a unei mari arhitecte salvate de la moarte de medicii de la Spitalul Fundeni. "Odată cu transplantul de ficat, am renăscut"

Când am intrat în rezerva de spital, doamna profesoară stătea cu spatele. Am avut așa, o senzație de Olga Tudorache. Aceeași tunsoare, culoare a părului, statură. Ba chiar și în momentul în care s-a întors spre mine am simțit ceva din duritatea pe care o transmitea marea noastră actrița. Ochii, însă, de un albastru puternic, indulceau notă. „Din câte știu, sunt ochi ucrainieni...”, mi-a spus prof. dr. Cristina Olga - culmea! –Gociman, de la Facultatea de Arhitectură „Ion Mincu” din Capitală.

Citește mai departe...

Povestea incredibila a lui Iosif: “Mai aveam doua saptamani de trait, dar am cedat ficatul care m-ar fi salvat. Un coleg de salon era pe moarte asa ca…”

“Copii, va rog sa va aliniati! Atentie la mine, piciorul drept putin in fata, indoiti genunchii”, se aude un glas puternic de barbat pe partia Parang, chiar langa scoala sportiva. Este un profesor de schi care ii invata pe pusti secretele “zborului” pe zapada. Cine este el? Un tip cu alura sportiva, a carei varsta nu are nicio legatura cu felul in care arata: 56 de ani. Iosif Barabas, din Petrila, este in sine o poveste, povestea fericita a unui om salvat de la moarte datorita unui tranplant de ficat.

Citește mai departe...

   

Traducere cu Google  

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   

Vă recomandăm o carte despre transplant în România! Mărturii de la donatori, pacienți și medici.  

Clic pentru detalii

   

Pagina pe Facebook  

Vizitati si pagina noastra pe Facebook!

   

Susțineți asociația cu până la 3.5% din impozitul anual datorat (clic pe foto)  

   

Statistici  

Vizitatori
3
Articole
179
Link-uri web
104
Afișări articole
453417