Povestiri adevărate

Incredibila poveste a unei mari arhitecte salvate de la moarte de medicii de la Spitalul Fundeni. "Odată cu transplantul de ficat, am renăscut"

Când am intrat în rezerva de spital, doamna profesoară stătea cu spatele. Am avut așa, o senzație de Olga Tudorache. Aceeași tunsoare, culoare a părului, statură. Ba chiar și în momentul în care s-a întors spre mine am simțit ceva din duritatea pe care o transmitea marea noastră actrița. Ochii, însă, de un albastru puternic, indulceau notă. „Din câte știu, sunt ochi ucrainieni...”, mi-a spus prof. dr. Cristina Olga - culmea! –Gociman, de la Facultatea de Arhitectură „Ion Mincu” din Capitală.

Citește mai departe...

Povestea incredibila a lui Iosif: “Mai aveam doua saptamani de trait, dar am cedat ficatul care m-ar fi salvat. Un coleg de salon era pe moarte asa ca…”

“Copii, va rog sa va aliniati! Atentie la mine, piciorul drept putin in fata, indoiti genunchii”, se aude un glas puternic de barbat pe partia Parang, chiar langa scoala sportiva. Este un profesor de schi care ii invata pe pusti secretele “zborului” pe zapada. Cine este el? Un tip cu alura sportiva, a carei varsta nu are nicio legatura cu felul in care arata: 56 de ani. Iosif Barabas, din Petrila, este in sine o poveste, povestea fericita a unui om salvat de la moarte datorita unui tranplant de ficat.

Citește mai departe...

Povestea lui Vasile, barbatul care s-a născut a doua oară după un transplant de ficat! | EXCLUSIV

Dumnezeu face minuni mereu, pentru fiecare dintre noi. Din păcate, nu toţi avem capacitatea să le vedem. Vasile a este unul dintre norocoşii care avut parte de o minune divină chiar când credea că totul s-a terminat.

Citește mai departe...

Ea este femeia căreia stilista Teo Mărăcineanu, prin moartea sa, i-a salvat viaţa. Ficatul tinerei ucise de un atac cerebral a fost transplantat Mariei, o mamă din Arad

Dumnezeu a luat-o la el pe Teodora, o tânără jurnalistă, frumoasă şi talentată. Brusc şi fără explicaţii, ea a murit, zilele trecute, secându-le sufletele părinţilor. Şi totuşi, o parte din Teodora Mărăcineanu trăieşte în continuare, este vie, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Cum? Prin Maria! O femeie cu ochi de smarald, pe care am întâlnit-o pe un pat din Spitalul Fundeni.

Povestea Mariei a început in Sebiş de Arad. Era o tânără frumoasă, care s-a îndrăgostit iremediabil de Petru, cel care i-a devenit soţ şi alături de care trăieşte şi azi, după 25 de ani de bine şi de rău, o poveste superbă de dragoste.

Citește mai departe...

   

Traducere cu Google  

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   

Vă recomandăm o carte despre transplant în România! Mărturii de la donatori, pacienți și medici.  

Clic pentru detalii

   

Pagina pe Facebook  

Vizitati si pagina noastra pe Facebook!

   

Susțineți asociația cu 2% (clic pe foto)  

   

Statistici  

Vizitatori
2
Articole
132
Link-uri web
104
Afișări articole
262922