CERERE DE SPONSORIZARE

Detalii
AddThis Social Bookmark Button

Către: 

În atenția Consiliului de Administrație

D-lui  Președinte – Director General 

Stimate domnule Președinte,

Asociația Transplantaților de Ficat din România – LIVERTRANS, vă supune atenției următoarea

CERERE DE SPONSORIZARE

Preambul:

Asociatia transplantatilor de ficat din Romania LIVERTRANS este persoana juridica romana de drept privat, cu scop nepatrimonial, cu caracter medical, stiintific si social, infiintata conform Ordonantei Guvernului nr. 26/2000.

Obiective ale “LIVERTRANS” prevăzute în actul constitutiv:

1.-promovarea si apararea intereselor transplantilor de ficat privind ingrijirea medicala, sustinerea lor morala, psihica si materiala, in vederea reintegrarii totale in viata sociala,

2.-realizarea si mentinerea unor contacte permanente cu Ministerul Sanatatii, Casa nationala de Sanatate si filialele judetene ale acestora, ROMTRANSPLANT, Agentia pentru Transplant, cu firmele importatoare si producatoare de medicamente si, in special, cu sectia de chirurgie II transplant, din cadrul Institutului Clinic de Boli Digestive și Transplant Hepatic Fundeni.

Situație de fapt:

Post transplant, starea de sănătate a pacienților este monitorizață prin controale periodice în cadrul Institutului Clinic de Boli Digestive și Transplant Hepatic Fundeni.

Printre investigațiile clinice periodice se numără și ecografiile abdominale. În prezent, în cadrul Institutului Clinic Fundeni nu există un aparat pentru efectuarea ecografiilor dedicat pacienților post transplant, astfel încât investigațiile se fac la unul dintre aparatele destinate pacienților internați, care desigur că au prioritate.

În fapt, dat fiind supraaglomerarea pe același aparat, sau lipsa de disponibilitate a medicului din motive obiective/ subiective, sunt situații când pacienții post transplant părăsesc Clinica fără a li se fi efectuat ecografia abdominală.

În consecință, Asociația LIVERTRANS vă adresează prezenta cerere de sponsorizare cu scopul strângerii fondurilor necesare achiziționării unui aparat ecograf care să fie instalat și utilizat în cadrul Institutului Clinic Fundeni de către medicii Institutului cu scopul monitorizării post transplant a pacienților.

Prețul unui echipament medical - aparat eco, este de 91.694,26 EURO, conform ofertei de preț anexată prezentei cereri.

Vă adresăm rugămintea de a ne ajuta în demersul nostru de achiziționare a aparatului menționat, cu o sumă de bani (sponsorizare) apreciată de dumneavoastră ca fiind potrivită cu politica  d-voastra de implicare în proiectele sociale.

Cu stimă,

Asociația LIVERTRANS

prin Președinte Crina Ștefănescu

 

   

Traducere cu Google  

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   

Vă recomandăm o carte despre transplant în România! Mărturii de la donatori, pacienți și medici.  

Clic pentru detalii

   

Pagina pe Facebook  

Vizitati si pagina noastra pe Facebook!

   

Susțineți asociația cu până la 3.5% din impozitul anual datorat (clic pe foto)  

   

Eveniment  

Click pentru detalii
 

   

Statistici  

Vizitatori
3
Articole
187
Link-uri web
104
Afișări articole
526664