Dr Crina Ștefănescu, despre viața pacientului cu transplant, la Academia de Sănătate

Detalii
AddThis Social Bookmark Button

Președinta Asociației Pacienților Transplantați Hepatic din România, dr Crina Ștefănescu, vine la Academia de Sănătate, ediția de luni, 2 septembrie 2019, pentru a povesti ce înseamnă această a doua șansă la viață din punctul de vedere al persoanei care a avut norocul să facă un transplant.  

Crina Ștefănescu este medic primar cu vastă experiență în obstetrică-ginecologie. Și-a pus viața în slujba oamenilor, dar boala nu a ocolit-o.

În anul 2000 a aflat că are o boală cruntă de ficat și că nu există tratament care s-o vindece. Singura ei soluție era un nou ficat și, deși se începuse programul de transplant hepatic în România, la acea vreme, drumul ei spre o nouă viață avea să fie lung și anevoios.

Luni, 2 septembrie 2019, în prima parte a interviului (a doua urmând să fie difuzată pe 9 septembrie) președinta Asociației Pacienților Transplantați Hepatic din România vine la Academia de Sănătate pentru a povesti întreaga sa experiență, din momentul în care a aflat că are necruțătoarea boală, până la norocul pe care l-a avut ca să primească un ficat de la un donator în moarte cerebrală și, odată cu el, o nouă șansă la viață. Vom afla prin ce trece un bolnav până când se operează, dar și în anii de după intervenție.

Crina Ștefănescu va vorbi, evident, și despre rolul asociației pe care o conduce și despre cum pot să se ajute, unii pe alții, pacienții care au trecut printr-un transplant.

Sursa: dcnews.ro

   

Traducere cu Google  

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   

Vă recomandăm o carte despre transplant în România! Mărturii de la donatori, pacienți și medici.  

Clic pentru detalii

   

Pagina pe Facebook  

Vizitati si pagina noastra pe Facebook!

   

Susțineți asociația cu până la 3.5% din impozitul anual datorat (clic pe foto)  

   

Eveniment  

Click pentru detalii
 

   

Statistici  

Vizitatori
3
Articole
187
Link-uri web
104
Afișări articole
526702