Evenimente

Evenimente ale asociatiei si din domeniu.

Da pentru VIATA!! Susținem donarea de organe! - Conferință ANT

Da pentru VIATA!! Susținem donarea de organe!! ❤Conferință ANT cu participarea Prof.dr Delmonico, considerat părintele transplantologiei mondiale, Prof.dr .Irinel Popescu, Prof.dr.Monica Pop, președinta Consiliului științific al ANT, Prof.dr. Ioana Grintescu , drZamfir, director ANT, medici coordonatori din tara.

BUCURESTI 31 mai 2019 - ZIUA NATIONALA A TRANSPLANTULUI

ZIUA NATIONALA A TRANSPLANTULUI este un eveniment deosebit care reuneste mari personalitati medicale a caror nume e sinonim cu transplantul in Romania,medici si cadre medicale parte a PROGRAMULUI NATIONAL DE TRANSPLANT,pacienti transplantati cu  familiile si sustinatorii lor si deasupra tuturor, donatorii care prin gratie divina au devenit ingerii nostrii salvatori!

Astazi,mai mult ca oricand, vrem sa atragem atentia opiniei publice,prin puterea exemplului  ,ca donarea de organe salveaza vieti.

Astazi mai mult ca oricand avem nevoie de sustinerea oamenilor cu suflet.Persoane rau voitoare au incercat sa descrediteze ideea de transplant.Zvonurile si informatiile neverificate aparute anul trecut pericliteaza viata bolnavilor de pe lista de asteptare.

Programul National de Transplant are nevoie de incredere,transparenta si responsabilitate!Exista responsabilitate institutionala ,exista criterii obiective de intocmire a listelor de asteptare si alocare a grefelor.

Citește mai departe...

Invitație Ziua Naţională a Transplantului în România, 31 Mai 2019


Programul evenimentului:   
 
Festivităţile se vor desfăşura în data de 31 Mai 2019,  în cadrul Bibliotecii Academiei Române - Amfiteatrul I.H. Rădulescu, Str. Calea Victoriei nr. 125, sector 1, Bucureşti, începând cu ora 10.00.
 
Programul manifestării este următorul:
Ora 10.00 - 11.00 Primire invitaţi
Ora 11.00 - 11.15 Deschiderea lucrărilor – Mesaj transmis de către Ministrul Sănătății
Ora 11.15 - 12.00 Conferinţă de presă
Ora 12.00 - 14.30 Lucrări în plen (discursuri ale invitaţilor)
 
Speakeri:  Prof. Dr. Irinel Popescu, Prof. Dr. Şerban Brădişteanu, Dr. Radu Zamfir, Dr. Narcis Copcă, Prof. Dr. Ioana Grinţescu, Prof. Dr. Cristian Lupaşcu, Prof. Dr. Horaţiu Suciu, Prof.Dr. Ileana Constantinescu, Prof.Dr. Adrian Covic, Prof. Dr. Dan Mircea Enescu, Dr. Carmen Pantiş
Ora 14.30 – 15.00 Marș pentru sănătate
Ora 15.00 - 15.30 Cocktail

 

 

Da pentru VIATA!!

Domnilor Presedinti, Domnilor si Doamnelor,

Vreau sa va multumesc in primul rand pentru onoarea de a ma fi invitat la aceasta conferinta despre importanta acceptarii consimtamantului in vederea prelevarii de organe.

Numele meu este George Penea si reprezint in calitate de vice-presedinte Asociatia transplantatilor de ficat din Romania, Livertrans, care cuprinde aproape 900 de pacienti.

Acum 20 de ani, eu insumi ma zbateam intre viata si moarte, aveam nevoie urgenta de un transplant hepatic. Bunavointa unei familii care a acceptat prelevarea organului rudei lor apropiate mi-a salvat viata. 

Citește mai departe...

   

Traducere cu Google  

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   

Vă recomandăm o carte despre transplant în România! Mărturii de la donatori, pacienți și medici.  

Clic pentru detalii

   

Pagina pe Facebook  

Vizitati si pagina noastra pe Facebook!

   

Susțineți asociația cu până la 3.5% din impozitul anual datorat (clic pe foto)  

   

Eveniment  

Click pentru detalii
 

   

Statistici  

Vizitatori
3
Articole
186
Link-uri web
104
Afișări articole
518913